Hlavní obsah

Šílená jezdkyně na koni z Václaváku se po roce a půl objevila na veřejnosti

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Finalistka České Miss 2009 Leona Grešáková, která se do podvědomí veřejnosti dostala především jako pomatená jezdkyně na koni na Václavském náměstí, se po roce a půl objevila na veřejnosti. Leona, kterou proslavila jízda na koni u sochy sv. Václava v Praze s křížem v ruce, během které pomateně pořvávala, navrhla modely pro finalistky České Miss.

Článek

Grešáková se objevila na tiskové konferenci, kde prezentovaly finalistky České Miss extravagantní modely, které předvedou na finále soutěže krásy. Dva modely navrhla také Grešáková.

Po své jízdě na Václaváku, po které dokonce kousla zasahující strážníky, byla hospitalizována krátký čas v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Od té doby po ní nebylo vidu ani slechu. Podle zákulisních informací po propuštění z léčebny Leona vedle studia návrhářství často vyjížděla do zahraničí, kde o skandálu netušili a jako modelka byla a stále je velmi úspěšná.

Leona nechtěla na tiskové konferenci, kde prezentovala své modely,  dávat rozhovory. Tušila, které téma by se probíralo. Nakonec svolila, ale řeč se musela točit jen kolem jejích modelů. "Prezentuji své šaty poprvé, žádnou přehlídku jsem zatím neměla, když pominu školní akce. Nabídka přišla ze strany České Miss a jsem za příležitost velmi ráda," řekla Novinkám Grešáková.

Leona studovala návrhářství na střední oděvní škole. "Tři roky jsem poté studovala návrhářství v Praze.  Nyní mám za sebou absolutorium," upřesňuje. "Modeling jsem omezila, škola pro mě byla prioritou." vysvětluje.

Zda se bude modelingu v zahraničí dál věnovat, netuší. "Nevím, uvidíme," dodala Grešáková.

Finále České Miss se bude konat již tuto sobotu. Moderuje ho Dara Rolins s Petrem Vondráčkem. Předsedkyní poroty bude Dagmar Havlová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám