Hlavní obsah

Shledání muže s oslicí po dvou měsících nuceného odloučení nenechá jedno oko suché

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen rodiny, partnery či mnohé přátele rozdělila pandemie koronaviru. Ve Španělsku restriktivní opatření určená ke snížení šíření viru mezi veřejností oddělila také 38letého muže od jeho oslice, která pro něj vždy byla domácím mazlíčkem. A jejich shledání bylo vskutku dojemné.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Ismael Fernandéz se neviděl se svou oslicí dva měsíce. Když se tamější opatření alespoň trochu rozvolnila, rozhodl se už na nic nečekat a na rodinnou farmu v El Borge v Malaze, kde oslice žije, vyrazit. Samozřejmě že se těšil, až se zase uvidí se svým bratrem, nicméně setkání s milovanou oslicí Baldomerou bylo vysoko na žebříčku priorit.

Na videu, které si Ismael u příležitosti setkání natočil, je podle hlasu patrné, že se mu po chvíli začaly do očí drát slzy. Baldomera na to však po několika pohlazeních obratem zareagovala a začala vskutku hlasitě hýkat, jako by dávala průchod svým emocím také.

„Nestydím se, že mě na videu slyšíte brečet, protože tohle byla ukázka bezpodmínečné lásky. Začala tak trochu brečet také, když mě viděla rozhozeného. Byl to nejdojemnější moment, jaký jsem kdy zažil,“ napsal na svůj facebookový profil mimo jiné Fernandéz.

Muž se rozhodl oslíkovi na počest dojemného setkání založit vlastní instagramový profil s názvem @Baldomerayyo (Baldomera a já). Jako první snímek tam nahrál jejich společné selfie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám