Hlavní obsah

Sharon Stoneová na přebalu časopisu odhalila ňadra v korzetu

– Paříž
Novinky, Jakub Kynčl

Populární herečka Sharon Stoneová (51) si neustále potřebuje dokazovat, že ještě není za zenitem. Posledním takovým výštěkem je její fotografie na přebalu magazínu Paris Match. Na první straně populárního magazínu se objevila ve vysokých černých botách a lascivním černém korzetu odhalujícím ňadra.

Článek

Ve snaze udržet si mladistvý vzhled by mohla Stonová na dálku soutěžit snad pouze s Madonnou, která je v daném oboru další velkou hráčkou.

Titulek u fotografie na hlavní straně magazínu mluví za všechno: "Je mi 50 let... a co?".

Oskarová herečka a hvězda snímků Základní instinkt či Casino si prošla v médii těžkým obdobím. Loni rozčilila mnoho lidí komentářem k zemětřesení, které zasáhlo Čínu. Poté co zem zasáhly otřesy o síle osmi bodů Richterovy stupnice procedila skrz zuby jízlivou poznámku, která se ve chvíli, kdy zahynulo více než 80 000 lidí ani trochu nehodila.

"Ve světle chování Číny směrem k Tibetu vás zemětřesení přiměje myslet. Je to karma? To je to, že když děláte jiným špatné věci, stávají se i vám," řekla jednomu z novinářů Stonová. Později se však ohradila, že bylo její tvrzení vytrženo z kontextu a uznala, že musela působit jako úplný idiot.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám