Hlavní obsah

Seznamka pro ošklivé slaví první zásnuby svých uživatelů

Novinky, Dagmar Plecháčová
Stow-on-the-Wold

Ti, kteří se domnívají, že jim příroda moc krásy nenadělila a chtějí se seznámit s partnerem, jenž je na tom obdobně, mají šanci. Seznamka pro ošklivé slaví ve Velké Británii úspěch a nyní také i první zásnuby svých uživatelů Toma Clifforda a Janine Walkerové. Přestože se díky serveru www.theuglybugball.com dali dohromady teprve před měsícem, věří, že je to na celý život, informoval deník Daily Mail.

Článek

Tom o sobě prohlašuje, že má tvář, která rozbrečí děti, ale Janine ho nazývá svým krásným princem, kterého si za pár měsíců hodlá vzít. Po čtyřech povedených schůzkách a společné zálibě v nezdravém jídle a večeření u televize, se rozhodli, že by zbytek života měli strávit spolu. Svatbu dvojice plánuje uspořádat v zimě poblíž svých domovů v obci Stow-on-the-Wold v hrabství Gloucestershire.

„Byl jsem kvůli svému vzhledu pro ženy terčem vtipů po celá léta. Vždycky jsem si myslel, že jsem příliš ošklivý na to, abych potkal tu pravou, ale můj život se změnil, když jsem poznal Janine. Je nádherná a já ji miluji v každém směru. Pořád nemůžu uvěřit, že se to stalo,“ přiznal šestatřicetiletý Tom, který se živí spravováním koberců.

Navzájem už si píší svatební přísliby

Tom si všiml Janine na seznamce koncem srpna, předtím žil bez partnerky od roku 1998. První email, který jí poslal, zněl: ‚Drahá Janine, právě jsem uviděl Tvou krásnou tvář na The Ugly Bug Ball a rád bych se s Tebou setkal. Bydlíme kousek od sebe, takže by to neměl být problém. Moje tvář sice nutí děti plakat, ale jak se říká, krása je v očích toho, kdo se dívá a já si myslím, že bys mě také mohla milovat.‘

Prodavačka Janine, která ještě žije se svými rodiči, nakonec se schůzkou souhlasila. Pár nyní plánuje malou komorní svatbu pro jejich rodiny a pár přátel a společně už si začali psát své vlastní svatební přísliby.

Od hlavy až k patě zamilovaná

Od serveru, kde se oba seznámili, dvojice obdrží líbánky zdarma ve Walesu. „Toto je ‚náš‘ první pár, který se zasnoubil a my z nich máme samozřejmě velkou radost. Nabídli jsme jim cestu do vesničky Borth, jelikož tam máme firemní karavan. Do budoucna jim přejeme mnoho úspěchů,“ uvedl mluvčí seznamky.

„Oceňuji, že Tom není žádný Brad Pitt, protože ani já nejsem Angelina Jolie. Pro mě je ale dokonalým krásným princem. Jsem tak ráda, že jsme se poznali. Od hlavy až k patě jsem zamilovaná,“ dodala Janine.

Reklama

Výběr článků

Načítám