Hlavní obsah

Seznamka organizuje plavbu pro milionáře

PEKING

Jako sen pro spoustu vdavekchtivých žen zní iniciativa jedné čínské internetové seznamky, která tento měsíc organizuje plavbu pro svobodné milionáře hledající partnerky. Účastnit se ale prý mohou jen "žádoucí krásky", píše čínský tisk.

Článek

Plavba na šanghajské řece Chuang-pchu plánovaná na 25. listopadu je určena pro muže, kteří se mohou prokázat kontem s minimálně dvěma miliony jüanů (asi 5,5 miliónu korun), uvedl organizátor akce Sü Tchien-li. Polovina zaregistrovaných podle něj nicméně doložila majetek mnohem větší, přesahující 25 miliónů dolarů (asi 546 miliónů korun).

"Bohatí muži jsou obvykle velmi zaneprázdněni a většinu žen, s nimiž se setkávají obchodně či v zaměstnání, považují za nevhodné pro své vztahy," vysvětluje Sü.

Jeden z registrovaných účastníků plavby Sun s tím souhlasí. "Na ulici vidím často krásné ženy, ale mnoho žen, s nimiž se osobně setkávám, takové nejsou. Pro mne je vzhled nejdůležitější," tvrdí.

Podle čínského tisku bylo pro plavbu vybráno 30 žen z více než tisícovky kandidátek. "Vyslali jsme na různá místa země poradce, kteří vedli rozhovory s uchazečkami, aby zjistili jejich kvality," sdělil majitel stránky.

Mezi kandidátkami se prý objevily i takové, které se samy mohou chlubit milionovým majetkem. "Ty hledají ještě bohatší a úspěšnější muže, než jsou ony samy," dodal Sü.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám