Hlavní obsah

Sexy Vránová deset měsíců po porodu ukázala prsa i zadeček

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Vicemiss ČR 2001 Andrea Vránová-Kloboučková (29) předvedla na thajské masáži své sexy křivky. Sexy maminka dvou dětí se pyšní poprsím číslo 5, úpravu prý žádnou neplánuje.

Článek

"Podprsenku si kupuju 75 E. Kdysi by to byl problém, ale nyní už je to v pohodě. Mám svůj vytipovaný obchůdek, kde vždycky seženu kvalitní a krásné prádlo svojí velikosti," řekla Novinkám Vránová.

Úpravu poprsí prý žádnou neplánuje. "Určitě ne. Jsem spokojená a do těla bych si říznout nenechala," tvrdí.

Sexy brunetka je nyní na mateřské dovolené. S manželem, hokejistou Janem Kloboučkem mají pětiletou dceru Aničku a desetiměsíčního syna Jáchyma. Andrea už má zpět své sexy křivky.

"Při prvním těhotenství jsem přibrala 32 kilogramů, to bylo peklo shazovat. U Jáchyma už to šlo hladce. Přibrala jsem 14 kilogramů, a protože jsem v podstatě celé těhotenství cvičila a hned po porodu jsem také brzy začala, všechna kila jsou dole," prozrazuje Andrea.

Při mateřské si "přivydělává" jako cvičitelka pilates. "Předcvičuji ve třech městech u nás na severu, beru si tak osm hodin týdně. Jsem hlavně máma a nepořizovala jsem si děti proto, aby je hlídala chůva," říká razantně.

Modelingu se už prakticky nevěnuje. "Jednou za čas přijmu nabídku, ale beru to jako rozptýlení. Není to práce, ale fajn relax, " upřesnila Vránová, která si od práce i dětí jezdí do Prahy odpočinout na thajskou masáž.

„Miluju, když o mě někdo pečuje a ruce Thajek jsou skvělé. I klasická lámací thajská masáž je pro mě příjemná. Z pilates mám tělo hodně ohebné, takže je to úplně v pohodě. Miluju i olejové masáže. To mě někdy musí pak Thajka i budit," dodává s úsměvem Vránová.

Reklama

Výběr článků

Načítám