Hlavní obsah

Sexy tanečnice u tyče změřily své síly na mistrovství v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Do Prahy se sjely desítky tanečnic v rámci třetího Mistrovství České republiky v pole sportu. Sobotní přehlídka v divadle Palace na Václavském náměstí byla plná krásných a talentovaných žen, které předváděly u tyče akrobatické kousky. Kategorií bylo hned několik. Nechyběla klasická kategorie amatérů, profesionálů a elity žen, dvojic, mužů a juniorek.

Mistrovství ČR v pole sportuVideo: Novinky

 
Článek

Ladnost, dobrá fyzička a akrobacie v jednom, to všechno je pole sport. Ze všech přihlášených splnilo přísná pravidla mezinárodní federace IPSF pouze 30 procent. Čeští tanečníci se měli možnost zároveň kvalifikovat na světové mistrovství, které se koná v Londýně.

V rámci Mistrovství České republiky nechyběli v pole sportu ani světové špičky. Se speciální show a tanečními workshopy se představili světové šampionky Deb Roachová, Florenza Pizanisová a nechyběly ani vítězky světového šampionátu v Londýně v kategorii dvojic Lisette Krolová a Terri Walshová.

Zájemců o pole dance v Česku neustále přibývá. Společnost už totiž na tuto disciplínu nenahlíží stejnýma očima jako v minulosti. Z pole dance se stal uznávaný a plnohodnotný sport.

Může se Vám hodit na Firmy.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám