Hlavní obsah

Sexy Partyšová se odhalila a ukázala diamantovou podprsenku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Gábina Partyšová se na otevření nové restaurace předvedla ve velmi odvážném modelu. Moderátorka si oblékla průsvitnou černou halenku, která odhalila luxusní zlatou podprsenku posetou tisíci kamínků.

Článek

"Je to normální podprsenka z obchodu, kterou jsem si nechala ozdobit "diamanty". Návrhářka Camilla Solomon ji zdobila kamínky a flitry v kuse dvanáct hodin," řekla Novinkám Partyšová. "Nechala jsem ji udělat speciálně kvůli jedněm večerním šatům, ale i takhle myslím vypadá výborně," dodala Partyšová. Cenu ale prozradit nechtěla. "Úplně levná tedy opravdu nebyla," smála se.

Málokdo se jí dokázal dívat do očí. Černá halenka byla nejen průsvitná, ale měla i velký výstřih. Během rozhovorů, které točila pro společenský televizní pořad, si muži museli dávat velký pozor.

Gábina otevření nové restaurace moderovala. "Chodím vlastně už jen na akce, na kterých pracuju. Jinak jsem doma se synem Kristiánem, chci si ho co nejvíce užít," prozradila na akci, zatímco jejího syna doma hlídal manžel Josef Kokta.

Velkolepou párty si nenechala ujít řada známých tváří, dorazily modelky Renata Langmannová a Jana Doleželová nebo bývalá olympijská vítězka Kateřina Neumannová, která se den předtím vrátila z Vancouveru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám