Hlavní obsah

Sexy modelka Jordan pomýšlí na vdavky

– LONDÝN

Britská modelka Jordan, která je zamilovaná do zpěváka Petera Andreho, by se ráda vdala. Přestože nikdy netoužila po manželském svazku, nyní by se k oltáři vrhla s nadšením. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Stanislava Dvořáková

"My tři králové jdeme k vám" - koledníci přinášejí kromě přání Charitní aktuality a zároveň si odnášení dar finanční podpory na činnost Charity.

Článek

62letý nevlastní dědeček Tom Price potvrdil, že krásná Jordan je zamilovaná až po uši. "Peter je báječný muž a myslím, že se dají trvale dohromady, zvláště nyní, když už bydlí spolu."

Price rovněž potvrdil, že jejich vztah je vážný a jeho vnučka prý nikdy nemilovala jiného muže tolik jako Petera.

Jeden z bývalých Jordaniných milenců, 32letý Gary Bolingroke rovněž uvedl, že by se krasavice mohla v nejbližší době vdát. "Vypadají spolu zamilovaně a vytvořili by skvělý pár."

Jordan je unešená

Samotná modelka prý nejmenovanému zdroji sdělila, že by se klidně provdala hned následující den.

"Chci mít více dětí, vlastní rodinu s mužem mého života. A tím je právě Peter. Nikdy jsem neplýtvala slovy ´miluji tě´. Nevím, jak se to stalo, ale jsem z něj celá unešená," řekla modelka, která vychovává syna Harveyho. 

Ten by v manželství nebyl překážkou, neboť podle Pricea se k němu Peter chová naprosto fantasticky. ""Zbláznil se do něho," ujistil Tom.

Jordan, vlastním jménem Katie Priceová, se s Andrem začala intimně stýkat při soutěži Jsem celebrita, která ve Velké Británii sklidila obrovský úspěch a díky níž modelka proslula.

Reklama

Související témata:

Související články

Sexem posedlá Jordan chtěla styk na kapotě

Britská modelce Katie Priceové alias Jordan, která účinkovala v televizní reality-show Jsem celebrita, pomozte mi pryč, zjevně prospěl pobyt v australské...

Modelce Jordan při žehlení padají plavky

Velšská společnost přišla s nápadem, jak přimět líné muže, aby se věnovali domácím pracím. Uvedla na trh žehlicí prkno, na jehož povlaku je potisk zobrazující...

Výběr článků

Načítám