Hlavní obsah

Seriálové Haničce radí lidé ostřejší lokty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Petra Špindlerová, hodná sekretářka Hanička z Rodinných pout, musí stále dokola vysvětlovat, jak to ve skutečnosti s její laskavostí je. Lidé se jí ptají, proč si nechá všechno líbit.

Článek

"Lidé mě zastavují a říkají, že mají rádi takové hodné ženské, jako je Hanička, ale abych to s tou mírumilovností nepřeháněla, že to budu mít jinak v životě těžké. Že bych měla mít ostřejší lokty," vyprávěla Špindlerová.

"Nedávno mi jeden člověk na ulici řekl, abych si od inženýra Krátkého - tedy od pana Révaie - nenechala nic líbit a prostě mu dala facku. Proč mu jednu nevrazíte, povídal mi ten muž na ulici," popsala kuriózní setkání.

"Asi vůbec netušil, že mi to scénář nedovoluje. Protože já bych mu ji dala okamžitě. Pořádnou facku bych mu vrazila a všechno by bylo okamžitě vyřízené. Já na sobě rozhodně nenechám štípat dříví. Ale Hanička, ta jen valí ta svoje očíčka," usmála se Špindlerová.

Dostala negativní ohlas

Protože diváky postava sekretářky Haničky, která se svým mužem nemohla mít dítě a nakonec otěhotněla přímo se spolumajitelem firmy, zaujala, bude pokračovat i ve druhé sérii Rodinných pout, která začne už v úterý. [celá zpráva]

"Točím už další díly. Mohu jen prozradit, že konečně porodím vysněné miminko a už nebudu muset natáčet s polštářkem na břichu. Tato seriálová příležitost mi vstoupila do života naprosto skvěle, jsem teď v naprosté pohodě a mám ze všeho radost."

"I když jsem nedávno dostala první negativní ohlas. Jeden člověk mi poslal mail, ve kterém mi psal, že jsem prostě hrozná s děsivě přehnanou morálkou a k tomu ještě vegetariánka, ať s tím táhnu. Takže bych ho ráda ujistila, že moje Hanička opravdu potáhne - více než další stovkou dílů seriálu," uzavřela.

Reklama

Související články

Druhá Rodinná pouta startují v úterý

Druhá řada seriálu Rodinná pouta se začne vysílat od úterý 7. června v obvyklém čase. Nabídne nejen nové příběhy, ale i novou hlavní dvojici a také nové...

Výběr článků

Načítám