Hlavní obsah

Sean Connery si už žádné boty nekoupí

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Herec Sean Connery nosí pořád stejné boty, kterých má už celá léta deset párů. Je jim věrný a rozhodně nehodlá do konce života navštívit žádný obchod s obuví, v němž by si pořídil nový pár.

Foto: Jana Vančatová

Do posledního hradního nádvoří se vstupuje replikou padacího mostu a obranné věže

Článek

Přestože po světě šlape celá dlouhá léta ve stejných botách, vypadají pořád skvěle. Nechává si je totiž u svého oblíbeného ševce pravidelně spravovat.

Čtyřiasedmdesátiletý herec nedokáže vůbec pochopit, jak mohou ženy neustále hovořit o nových botičkách a dokonce jich desítky párů ročně nakupovat. On sám je nejspokojenější právě s oněmi deseti páry bot, které si před lety pořídil. Více jich už nepotřebuje.

"Proč jsou ženy celý čas posedlé nakupováním bot? Před lety jsem dostal deset párů, když jsem dělal jeden film. A pořád dokola je nosím," přiznal se Sean Connery.

K jednotlivým párům bot má herec také několik obleků. Vlastní rovněž originální obuv, která se hodí k jeho skotskému kiltu. Právě na tradiční mužské sukni si Sean Connery velmi zakládá, neboť je patriotem, který sní o samostatnosti Skotska.

Reklama

Související témata:

Související články

Sean Connery uvedl v Praze Ligu výjimečných

Evropská premiéra filmu Liga výjimečných se uskutečnila v úterý v Praze za účasti Seana Conneryho, který film divákům ve Slovanském domě představil. Výtěžek...

Výběr článků

Načítám