Hlavní obsah

Se 180kilovým tygrem si drobný mužík hraje jako s kočkou. Nebo je to naopak?

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malang

Mnoho lidí bere své domácí mazlíčky jako plnohodnotné členy rodiny, většinou se ale jedná o psy nebo kočky. Abdullah Sholeh z Indonésie na to šel trochu odlišně. Jeho nejlepším zvířecím přítelem je 180kilogramová bengálská tygřice, se kterou si hraje a dokonce s ní někdy spí v její boudě.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž si hraje se 180kilogramovým tygremVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Sholeh si tygřici jménem Mulan donesl domů jako tříměsíční mládě. Dnes už jí jsou čtyři roky a za celou dobu údajně nestrávila jediný den bez svého pána. Sholeh je proto ve svém okolí přezdíván jako „tygří chůva“.

K tygřici si 31letý muž drobné postavy vytvořil velmi silné pouto. Kromě toho, že jí krmí a hraje si s ní, někdy dokonce opustí vlastní postel a spí s ní v její boudě, která je na zahradě.

Na důkaz toho, že Mulan je dobře vycvičená, si od ní Sholeh klidně nechá olizovat obličej. Jejich společné zápasy pak možná vypadají nevinně, ale tygřice si občas v zápalu boje neuvědomí svoji sílu a svému majiteli ublíží. Sholeh už tak přišel k několika zraněním.

„Nikdy jsem se jí nebál. Když kouše a škrábe, tak se přece chová jako normální tygr. Považuji ji za svého přítele,“ řekl Sholeh deníku The Sun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám