Hlavní obsah

Sázky padají už i na to, za kolik vydraží mladá Maďarka své panenství

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Na nejmenované sedmnáctileté Maďarce známé pod krycím jménem Miss Spring, která draží své panenství v aukci, vydělává řada lidí. Nejen televize, která netradiční průběh aukce zařadila do svého programu, ale nově i bookmaker Paddy Power. Ten pro změnu zavedl možnost sázek na výši vydražené částky za dívčinu nevinnost.

Foto: Profimedia.cz

Na zoufalé situaci mladé Maďarky vydělává plno lidí. Ilustrační foto

Článek

Mladá Maďarka, o jejímž počinu informovaly Novinky minulý týden, se snažila nejdříve své panenství prodat na aukčním serveru eBay, ten však aukci zastavil. [celá zpráva]

Kolem události se však v Maďarsku a poté i v celé Evropě strhl mediální humbuk, čehož využila maďarská televize a dražbu obnovila přímo ve vysílání.

Paddy Power vypsal sázky na výslednou vydraženou částku za dívčino panenství na tipy do 275 tisíc euro (6 875 000 korun), dále od 275 do 300 tisíc eur (do 7 500 000 korun) a na částku přesahující 300 tisíc eur. Dále se tipuje i národnost vydražitele. Kurz na Brita je 1,25 ku 1, následuje Ir s kurzem 3 ku 1 a Němec s odhadem 6 ku 1.

Sázkař si je jistý, že se najde plno "zachránců"

„Toto je opravdu jiná aukce, než všechny ostatní. Jsem si jistý, že se najde plno sympatických dražitelů po celé Evropě, kteří budou chtít Miss Spring zachránit z finančních problémů,“ uvedl Paddy Power.

Dívka se rozhodla pro netradiční čin z důvodu finanční tíže, která dopadla na její rodinu. Hrozilo jim, že přijdou o dům. Ačkoli jí matka zoufalé jednání rozmlouvala, dívka prodej panenství vnímala jako jedinou šanci získat potřebný obnos peněz.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám