Hlavní obsah

Sázkař ze Semil proměnil necelé tři stovky na 4,6 miliónu korun

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Semily

Pečlivě vybraných 27 zápasů a pořádná hora štěstí, to byly klíčové ingredience, které zajistily miliónovou výhru sázkaři ze Semil. Ten proměnil 286 korun na výhru 4,63 miliónu korun, která je šestá nejvyšší v historii sázkové společnosti Tipsport, u které si vsadil.

Foto: Profimedia.cz

Čas strávený v sázkové kanceláři se muži bohatě vyplatil. Ilustrační foto

Článek

"Jde o úžasný tiket, jemuž dominovala fotbalová Evropská liga. Sázkaři vynesl celé 4 630 530 korun," informoval Novinky Michal Peterka z Tipsportu.

Ve čtvrtek 21. října se hrálo celkem 24 zápasů základních skupin Evropské ligy. Budoucí milionář si vybral 16 z nich. A pohárový čtvrtek proměnil ve zlatý důl, protože naprosto bezchybným fotbalovým odhadem položil základ k obří výhře. Ve čtyřech případech odvážně sáhl dokonce i po poločasových výsledcích.

Trefoval i hokeje

Dalších sedm pohárových duelů Severočech pojistil dvojtipy, tedy takovým tipem, kdy mohl zápas dopadnout jak výhrou jednoho z týmů, tak i remízou. Vyplatilo se to třeba v případě italského obra Juventusu Turín, který v Salzburgu dotahoval vedení domácích, zajištěné exslávistou Dušanem Šventem.

Fotbalové menu v pěti bezchybných skupinách doplnil ještě jeden duel nejvyšší chilské soutěže a jedno utkání evropské kvalifikace hráčů do 17 let. Důležitou roli ovšem sehrál i hokej, který zaplnil první dvě skupiny sázenky. Úspěšný tipér prokázal zejména znalost severských soutěží. Ve švédské lize třikrát perfektně zacílil na výhru domácích, ve Finsku zase neomylně vsadil dvojtipy na dva duely, které se rozhodovaly nakonec až v prodloužení.

Kdyby se tipérovi jeden ze zápasů pokazil, vyhrál by sumu ve výši statisíců korun. To však již nyní řešit nemusí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám