Hlavní obsah

Šárka Vaňková a Filip Renč: Dovolená na Bali a pak svatba

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Šárka Vaňková a Filip Renč spolu chodí teprve měsíc, ale už plánují společnou budoucnost. Šárka se k Filipovi nastěhovala, za pár dní odlétají na dovolenou na Bali, plánují svatbu a nebrání se ani potomkovi.

Článek

Dohromady se Vaňková a Renč dali ani ne měsíc poté, co je opustili jejich předchozí partneři. S Vaňkovou se rozešel Daniel Hůlka, Filipu Renčovi řekla sbohem Kristina Kloubková.

Vaňková se hned na začátku vztahu k režisérovi nastěhovala. Když jeden pracuje, druhý ho doprovází. Zpěvačka byla podpořit režiséra na filmovém festivalu ve Zlíně, on zase v pondělí nadšeně tleskal na Šárčině vystoupení na pražském Žofíně.

"Mám se strašně dobře. Do Filipa jsem neskutečně zamilovaná, těším se moc na dovolenou na Bali, na kterou mě Filip pozval. Mám teď hodně práce, pořádně si odpočinu," řekla Novinkám Vaňková.

"Je to první ženská, při níž zapomínám na své předsevzetí zůstat svobodný,“ překvapuje po měsíčním vztahu Renč. Pár dokonce uvažuje i o dětech. "Neplánujeme je, ale nebráníme se jim. Když to přijde, budeme rádi," dodala Vaňková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám