Hlavní obsah

Sandra Videňská z České Miss se chce stát moderátorkou

– PRAHA

Osmnáctiletá Sandra Videňská, jedna z finalistek prvního ročníku Česká Miss, se chce stát moderátorkou. Kromě zajímavé televizní práce ji také láká vidina popularity a možnost zvýšit si sebevědomí. Proto přihlásila do moderátorské školy.

Článek

"Jsem exhibicionistka. Mám ráda, když se na mě lidé dívají," řekla Videňská. Nyní se začne učit správně dýchat, seděl a mluvit. Cenné rady jí ukládá zkušená moderátorka Jana Adámková. Videňská se tak už dozvěděla, že ke čtení zpráv není potřeba jen hlas, správné sezení a dýchání, ale také intonace.

"Váš hlas musí znít, jako když hladíte koťátko. Nesmíte ale zprávu číst jako pohádku. Vůbec bych vám ji nevěřila," vysvětlovala trpělivě Adámková, podle které Sandra nadání na moderování má.

Troufla by si i na reality show

Videňská přitom přiznala, že by jí lákalo hlavně moderování velkých společenských akcí, bavilo by jí uvádět také třeba reality show. "Takovou cestou bych chtěla jít," naznačila. Rovněž by si ráda v moderátorské škole pozvedla sebevědomí a získala kuráž.

"Když jsem poprvé dělala módní přehlídku, tak jsem se také klepala v zákulisí. Teď už tam jdu, jako kdybych si šla ráno koupit rohlíky. Myslím, že s moderováním to bude po čase to samé. Chci si být tak jistá jako na molu při přehlídce," uvedla Sandra. Zároveň jí imponuje také perspektiva popularity. "Vím, že k tomu bude patřit, i když občas je příjemná a někdy zase ne," poznamenala.

Školit potenciální tvář české obrazovky budou v Moderátorské škole D3 také Jan Čenský, Jan Tuna, Jiří Nikodým, Jan Jirák, Karel Voříšek či Štěpán Škorpil. Sandra si vyzkouší praktická cvičení v rozhlasovém a v televizním studiu, moderování ranního vysílání, publicistického pořadu, zpravodajské relace, tvorbu reportáží i komentování sportovního přenosu. Pokud složí závěrečnou zkoušku, získá kvalifikaci moderátorka v elektronických médiích.

Reklama

Související témata:

Související články

MÓDA: České Miss předvedly i pyžama

Finalistky soutěže Česká Miss se ve středu večer předvedly na molu na netradičně pojaté módní přehlídce. Prezentovaly zde pánské a dámské košile a pyžama. Show...

Výběr článků

Načítám