Hlavní obsah

Sandra Nováková se zamilovala dvakrát

Praha

Herečka Sandra Nováková (27), hrdinka nového romantického filmu Veni, vidi, vici, si při natáčení filmu našla svou letní lásku, dokonce dvě. Jednou jako filmová hrdinka Tereza, podruhé ve skutečném životě s producentem Janem Nejedlým.

Článek

"Na natáčení filmu vzpomínám jen v dobrém. Dala jsem se při něm dohromady se svým současným přítelem Honzou Nejedlým," svěřila se Korzu herečka, pro kterou natáčení byly prý jedny velké prázdniny.

"Byla jsem velmi šťastná. Nejde to vůbec popsat. Navíc jsme točili v krásném prostředí, takže pro mě v tu chvíli bylo všechno dokonalé," vzpomínala evidentně šťastná Sandra.

Nejedlý už tak spokojený není. I když stojí za úspěšnými filmy jako Snowborďáci nebo Prachy dělaj člověka, na Veni, vidi, vici mu chyběly finance a hrozilo, že se vůbec nedotočí.

"Natáčení se nakonec protáhlo o rok. Všichni jsme se modlili, aby to dobře dopadlo a abychom to dotáhli do konce. Honza to v tu dobu neměl vůbec lehké, ale já jsem se ho snažila podporovat. A nakonec to vyšlo," řekla s úlevou Sandra.

S výsledkem je naprosto spokojená. Na filmu by prý nic neměnila: "Mně se to líbí. Je to velmi příjemný, pohodový film, který pohladí. Emoce tam fungují, a to je, myslím, u romantické komedie podstatné."

Reklama

Výběr článků

Načítám