Hlavní obsah

Sámer Issa neví, kterou ženu sbalit dřív, Hanychová opět mimo hru

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sámer Issa to nemá s láskami lehké. V posledních dnech se mu rozpadl jeho opakovaný "vztah" s Agátou Hanychovou, který si nejdříve oba pochvalovali, ale nakonec skončil stejně rychle, jako před několika týdny znovu začal. Sámer ale nevěšel hlavu. Po menším obnažování na Axe party a dovádění s Hanou Mašlíkovou, se objevil se sympatickou houslistkou na Prima Cool party, kde ještě navíc pokukoval po další hostesce.

Článek

Agáto, třes se - tak by se dala označit kampaň, kterou Sámer rozjel po urážlivých výrocích na jeho osobu z Agátiny strany. Issa je ale flegmatik, nic příliš neřeší, vezme kolem ramen další dívku a šup s ní do víru společnosti. Nedávno to roztáčel na mole Axe party s modelkou Hanou Mašlíkovou, až si všichni začali šuškat, že to nemůže být jen tak. Pak si navíc ještě odvážně zapózoval s nejpohlednější českou DJkou Luccou.

:. DJ Lucca a Sámer Issa v odvážné póze

FOTO: Axe

Na další párty Issa vzal svou další bývalou přítelkyní Pavlínu. K té se během celého večera měl víc než dost a nějaké starosti s Agátou vůbec neřešil. Po chvíli navíc zpozoroval pohlednou hostesku Captain Morgan roznášející hostům rumové koktejly. Těžko říci, jestli Sámera více vábily kouzelné nohy hostesky či vůně oblíbeného alkoholu, oči z ní ale spustit řádnou chvíli nedokázal. 

Na primáckém Cool večírku se představila také nová celebrita, robot Bender ze seriálu Futurama, který se objevil v doprovodu krásných slečen a missek. Podle toho, jak se na večírku choval, tak se zdá, že má Sámer v roli nejznámějšího cool flamendra opravdu silnou konkurenci.

:. Zuzana Belohorcová (druhá zleva) a dívky z České Miss 2007 v doprovodu robota Bendera.

FOTO: Jiří Herman

Sámer je čistý

Svého závěru už také došla kauza Sámerova prosincového kolapsu na jedné z děčínských diskoték. Policie vydala se zpěvákovým souhlasem následující zprávu: "Závěr znaleckého zkoumání nepotvrdil ze vzorků biologického materiálu přítomnost opiátů (heroin), amfetaminových derivátů (pervitin) ani kokainu. Kolaps mohl být zapříčiněn společným působením více faktorů a to použití alkoholických nápojů, aplikací produktu obsahujících THC ze vzdálené minulosti a určitá vyčerpanost organizmu spojená s pobytem v klubu."

Reklama

Výběr článků

Načítám