Hlavní obsah

Salma Hayeková je novou tváří Coca-Coly

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Filmová kráska Salma Hayeková podepsala exkluzivní smlouvu s největším výrobcem nealkoholických nápojů na světě, společností Coca-Cola, a stala se tak její novou reklamní tváří. Hvězda filmu Frida převezme žezlo po Simonu Cowellovi a Missy Elliott, kteří Coca-Colu propagovali v uplynulých měsících.

Foto: smp-pce.cz
Článek

Televizní diváci budou mít možnost již brzy vidět sedmatřicetiletou mexickou krásku v reklamě přežvykovat pořádnou porci jídla a hltat sodu v kuchyni luxusní restauraci těsně předtím, než usedne ke stolu se svými přáteli a od číšníka odmítne extrémně miniaturní porci jídla s tím, že si dává pozor na svou štíhlou linii.

Odměna zůstává utajena

"Už se těším, jak budou lidé na reklamu reagovat. Myslím si, že je opravdu vtipná. Hodně legrace jsme zažili i při jejím natáčení. Jen se trošku bojím toho, abych lidi po čase neomrzela, když mě každou chvíli uvidí v televizi. Snad bude mít délka jejího vysílání rozumnou míru," řekla o reklamě filmová hvězda.

Na otázku dotěrných novinářů, jak vysoký honorář za reklamu inkasovala, ovšem již neodpověděla. Reklama by se měla začít v USA, kde Hayeková v současné době bojuje s Antoniem Banderasem a Johnnym Deppem ve filmu Once Upon a Time in Mexico, vysílat již v těchto dnech. "Snad se mi v reklamě podaří zviditelnit i můj herecký talent, a možná, že tak přitáhnu i více lidí na své filmy. To by bylo fajn," dodala Salma.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám