Hlavní obsah

Sadie Frostová se rozvádí s Judem Lawem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Módní návrhářka Sadie Frostová zažádala o rozvod se svým manželem, hercem Judem Lawem. Své rozhodnutí oznámila Frostová nedlouho poté, co Law před jejím domem stropil takovou scénu, že musela být přivolána policie. V jednu v noci na ni nepříčetný křičel, že má v domě milence, napsal britský deník The Sun.

Foto: Jana Matějíková

TS a.s. - posypová sůl

Článek

Herec byl údajně pod vlivem alkoholu.

O problémech slavného britského páru se v médiích píše už od začátku roku, kdy se vyrojily spekulace o Lawově údajné milostné aféře s hereckou kolegyní Nicole Kidmanovou.

Dvojice se rozvádí po pětiletém manželství. Důvodem rozvodu je podle žadatelky manželovo "nerozumné chování", píše zpravodajský server Ananova. Jude Law se měl údajně zamilovat během natáčení filmu Cold Mountain v Rumunsku do Nicole Kidmanové. Ta tyto domněnky od začátku rázně popírala, vyzývala tisk k ohleduplnosti k Frostové a jejím dětem. Nakonec se s deníky, které ji nazvaly rozvratitelkou manželství dokonce i soudila a spor vyhrála.

Ať je údajná aféra pravdivá, či nikoliv, jisté je, že pro Frostovou přestalo být manželství s Lawem přijatelné. "Rozhodnutí, že mému manželství s Judem je konec, jsem se dlouho bránila. Ale nakonec jsme se dohodli, že rozvod je jedinou možností, jak se pohnout z místa," prohlásila Sadie.

Frostová: Děti jsou, byli a budou hlavní prioritou

"Domluvili jsme se, že budeme dělat vše, co bude v našich silách, aby ten proces byl tak bezbolestný, jak jen to bude možné, aby tím netrpěly děti. Ty jsou naší prioritou číslo jedna, vždy byly a vždy budou," uvedla čtyřnásobná matka.

Sadie Frostová se za Juda Lawa provdala v září 1997. Jejich třetí společné dítě, dcera Rudy, se narodila teprve vloni v září. Z předchozího manželství s hudebníkem Gary Kempem má Sadie syna.

Jude se Sadie nebyli partery pouze v životě, ale také v podnikání. Ještě spolu s herci Ewanem McGregorem, Jonny Lee Millerem a Seanem Perteweem založili produkční společnost Natural Nylon.

Reklama

Související témata:

Související články

Kidmanová vysoudila omluvu i peníze

Australská herečka Nicole Kidmanová zřejmě nepatří ke hvězdám s postojem "hlavně, že se o mně píše, a co, to už není tak důležité". Nicole totiž jistá zpráva...

Výběr článků

Načítám