Hlavní obsah

Sabina Laurinová se nemůže dočkat jara

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ačkoliv je herečka a zpěvačka Sabina Laurinová v současné době bez partnera, po náručí muže zrovna netouží. Nejvíce se teď těší na jarní období, zima jí už připadá dlouhá. Také prahne po koupi nějakého nového módního oblečku.

Foto: Lucie Drahošová
Článek

"Zima se nekonečně táhne a já teď toužím především po jaru. Na jaro se letos zvlášť těším," vyznala se Sabina, která se v tomto ročním období narodila.

"Myslím si, že v době, kdy se všechno začne zelenat a kvést, člověk získává nadhled nad vším, co právě prožil, co ho obklopuje, a začne myslet třeba na kytky i na to, co by si koupil na sebe. Začne dýchat úplně jiný vzduch," popsala své dojmy Laurinová, které se na jaře zdá život báječný.

S módou jí radí návrháři

O zkrachovalém vztahu s Josefem Vojtkem se už nehodlá bavit. "To už promáchaly nejrůznější plátky, pro mne je podstatné, že přijde jaro a bude mi lépe," uvedla Laurinová, která se stala ženským ideálem mnoha mužů a také bývá označována za jednu z našich nejelegantněji oblékaných hereček.

O svém stylu se radí s několika oblíbenými módními návrháři. Doporučují jí, jak se má oblékat a které kousky jsou vhodné na nejrůznější společenské akce. V poslední době ale neměla moc času na nákup nového oblečení.

"Teď v zimě jsem žila v takovém kolotoči, že jsem ani nebyla schopna pořizovat si na sebe něco nového. Ale jinak je móda mým koníčkem. Mám po Praze pár obchůdků, kam si ráda zajdu na nákup. A volím vždy jednoduchou ženskou elegantní módu. Žádné extravagance," poznamenala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám