Hlavní obsah

Rybář vypadl z lodi na širém moři, půl dne šlapal vodu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celkem dvanáct hodin musel strávit ve vodě jednapadesátiletý thajský rybář. Ten se během pondělní bouře ocitl mimo loď a čekal na hladině na záchranu. Ta se nakonec objevila a vylovila vyčerpaného muže z vody.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Thajský rybář vypadl za bouře z lodi, našli ho po 12 hodináchVideo: Reuters

 
Článek

Dehydratovaného a vyčerpaného muže na pokraji zhroucení objevili záchranáři 24 kilometrů od místa nehody. Poté, co byl vytažen na palubu, byl podle admirála námořních záchranářů Luechaie Ruddita muž značně dezorientovaný, ale při životě.

Zdravotníci muži poskytli první pomoc a dopravili ho na břeh, odkud byl převezen do nemocnice. Kromě dehydratace a celkového vyčerpání museli lékaři ošetřit i poraněnou kůži, která po 12 hodinách v mořské vodě nebyla v dobrém stavu.

V záchranném kruhu přežil na moři bez jídla a pitné vody čtyři dny

Koktejl

„Vždycky svým podřízeným říkám, že jsme tu od toho, abychom pomáhali lidem. Chceme, aby bylo námořnictvo vnímáno jako důvěryhodně a aby lidé věděli, že když se jim přihodí něco nemilého, že jsme vždy připraveni pomoci,” uvedl Ruddit.

Reklama

Výběr článků

Načítám