Hlavní obsah

Rvačka motorkáře s českým řidičem baví Poláky

Již více než půldruhého milionu zhlédnutí během pár dnů zaznamenal na internetu záznam rvačky českého řidiče s motorkářem, který se jej pokusil předjet před pokladnou pro placení mýtného na dálnici na jihu Polska. Video původně zveřejnila organizace bojující proti hulvátství na silnicích, ale v úterý se dostalo i do celostátní televize.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Vyměňují si údery pěstmi, kopou se, převracejí motocykl – takové scény před mýtnicí na dolnoslezském úseku dálnice A4 zaznamenala kamera v jednom autě. Rvačku ukončil až další řidič. Policie se incidentem dosud nezabývá,“ uvedla televize TVN 24.

Událost se stala podle stanice v neděli 20. června u mýtnice u obce Karwiany u Vratislavi. Na záznamu jsou vidět auta stojící před mýtnicí. Před řidiče vozu s českou poznávací značkou se pokouší vecpat motorkář, ale automobilista mu to znemožní.

Motorkář v reakci bouchne do okna auta a kopne do vozu. Jeho řidič vystoupí z auta, cosi říká motorkáři a praští do motocyklu. Následné strkání přeroste ve rvačku, při které padají rány pěstí a kopance, než rvačku přeruší další řidič.

Letadlo nabralo několikahodinové zpoždění kvůli rvačce na palubě

Cestování

Záznam sice další dění nezachytil, nicméně podle stanice se spor podařilo zmírnit natolik, že se každý vydal svou cestou. TVN 24 požádala o komentář policii, ale dozvěděla se, že ta kvůli rvačce dosud nedostala žádné oznámení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám