Hlavní obsah

Ruský válečný veterán se stal v 89 letech počtvrté otcem

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Zní to nereálně, ale je tomu tak. Nedávno 89letý ruský veterán z druhé světové války Aramais Nazarov se stal před několika dny počtvrté otcem. Syna Artema mu porodila jeho o 54 let mladší manželka Jevgenija.

Foto: Profimedia.cz

Muž se i přes svůj věk drží ve výjimečné formě. Ilustrační foto

Článek

Penzista si odnesl svého čtvrtého potomka z porodnice teprve v pondělí a už plánuje zcela vážně dalšího. Ačkoliv je jeho nejstaršímu synovi již 61, věkem se on sám nechce nechat zastavit. Bývalý voják, který sloužil ve Stalinově Rudé armádě, přinesl do porodnice pugét růžových růží, který předal své 35leté ženě Jevgeniji.

"Kde je tajemství mé síly? Když máte o tolik mladší manželku, tak musíte plnit její potřeby. A to já také činím. Když půjde vše dobře, tak budeme mít ještě dceru, abychom měli kompletní rodinu," uvedl pro média Nazarov.

"Necítím mezi námi ten věkový rozdíl. Jsme jako jiní manželé. Je to velmi silný muž," potvrdila Jevgenija. Její matka Lidia Alexejevna, která je o dvacet let mladší než její zeť, přiznává, že se snažila své dceři sňatek rozmluvit. Ta si na tom však trvala a nyní prý nelituje. Aramais je prý věrný a milující manžel.

Pár dostane dokonce od města přidělený větší byt, aby mu nyní nebylo těsno.

Rekordmanem není, ale možná bude

"Ženy mě zbožňují. Chci mít více dětí. Jsem schopný ještě nějaké to desetiletí žít a rád bych měl ještě nějaké děti do své stovky. Potom toho možná nechám," dodal stařeček.

Světovým rekordmanem se však Nazarov těsně nestal. Tím zůstává indický farmář Nanu Ram Jog, kterému se před třemi lety narodil jeho 21. potomek. Tehdy mu bylo 90 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám