Hlavní obsah

Ruska zachránila medvěda, chodí spolu na ryby

Novinky, Martin Vlk

Příběh jako z pohádky. Veronika Dichkaová z ruského Novosibirsku zachránila medvěda hnědého jménem Archie ze zkrachovalého zábavního parku a osvojila si ho jako domácího mazlíčka. Dvojice si spolu užívá každou volnou chvíli, kterou tráví třeba rybařením na jezeře, píše britský deník Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka rybařila ve člunu spolu s medvědemVideo: Caters News/Veronika Dichka, AP

 
Článek

Dichkaová, která je velkou milovnicí zvířat, si Archieho vzala pod svá křídla před dvěma lety. „Zachránili jsme ho ze safari parku, ale nemohli jsme ho vypustit do volné přírody, protože žil celý život v zajetí,“ vysvětluje Ruska.

„Bere mě jako člena rodiny, sdílíme spolu jídlo, spí v mém náručí, a když má strach, schovává se za mnou,“ popisuje lidsko-zvířecí vztah Dichkaová, která sdílí množství fotografií a videí s Archiem na sociálních sítích.

Video, na nichž spolu plují na člunu a pomocí prutů chytají ryby, pochází z posledního focení na jednom z jezer v Novosibirsku. „Archie s námi tráví každý den a šíleně miluje vodu. Má moc rád, když ho beru na nová místa, focení pro něj bylo velkým potěšením,“ uzavírá.

Reklama

Výběr článků

Načítám