Hlavní obsah

Rus ukradl obrněný transportér, aby si dojel pro víno. Cestou zdemoloval auto a výlohu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žízeň je potřeba uhasit za každou cenu. To si nejspíš řekl jistý Rus v Apatitech na poloostrově Kola, když se rozhodl ukrást obrněný transportér a vyrazit s ním na krkolomnou cestu do supermarketu pro láhev vína. V řízení armádního vozidla však příliš zručný nebyl. Cestou zdemoloval auto, a nakonec narazil do výlohy obchodu, do kterého měl namířeno.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rus ukradl obrněný transportér, aby si dojel pro víno. Video: Reuters

 
Článek

Obyvatel města Apatity ležícího u jezera Imandra v Murmanské oblasti se dle informací ruského televizního kanálu Vesti v noci z úterý na středu poněkud nudil.

Proto se vydal ukrást obrněný transportér MT-LB, u nás známý též pod přezdívkou „Matla“, z místní řidičské školy organizace DOSAAF (Dobrovolná společnost pro spolupráci s armádou, letectvem a námořnictvem, která provádí předvojenskou výchovu svých členů).

S ukradeným transportérem se následně vydal na cestu pro láhev krymského vína, na které měl podle všeho opravdu neodolatelnou chuť. Řízení transportéru bylo však očividně nad mužovy síly a poté, co nevybral jednu ze zatáček, zdemoloval zaparkovaný vůz Daewoo Nexia. Transportér následně zastavil až o výlohu obchodu, kam si chtěl pro víno zajet.

Podle některých zdrojů si prý muž chtěl láhev vína zakoupit. Nakonec samozvaný řidič obrněnce využil situace, prolezl rozbitou výlohou, ukradl víno a zmizel do noci. Daleko však nedošel, policie ho našla jen pár metrů od supermarketu, jak si vychutnává svou kořist.

Zda byl muž opilý už předtím, ruská média neuvádějí, každopádně skončil v poutech a policisté nyní řeší, jaká všechna obvinění proti němu vznesou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám