Hlavní obsah

Rumunský premiér si v televizi zatancoval rokenrol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Politici pro zvýšení popularity udělají mnoho. Výjimkou není ani rumunský premiér Adrian Nastase. Ten si sice s rostoucími problémy ekonomiky země a společnosti prý moc neví rady, ale zato přišel do jedné bukurešťské komerční televize, aby v populární Teo Show pobavil diváky, a to nejen zpěvem a historkami, ale neplánovaně i svižným rokenrolovým tancem.

Foto: Techmania Science Center

Workshop se uskuteční dne 23. února od 9:00 do 11:00 hod. přímo v prostorách Techmanie.

Článek

Třiapadesátiletý Nastase vystoupil v televizním pořadu spolu s manželkou a dětmi a za doprovodu dvou populárních zpěváků divákům zazpíval rokenrolovou píseň. Ačkoli to původně nebylo v plánu, premiér se nechal přemluvit i k tanci. Prý byla jeho produkce celkem slušná. Kamera později ukázala, že se Nastase asi cítil v televizi moc dobře, protože si družně zazpíval s herci i v zákulisí.

Rumunský premiér, o němž je známo, že by se rád stal nástupcem Iona Ilieska v prezidentském křesle, letos udělal i jiný krok ke zvýšení své popularity. Svého mladšího syna vzal z elitní zahraniční školy v Bukurešti a nechal jej zapsat do běžné rumunské školy. Přesto ale mladého Nastaseho i sem vozí denně bodyguard.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám