Hlavní obsah

Rozchod Heidi Klumové s Briatorem byl vtip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Německá topmodelka Heidi Klumová a šéf stáje Formule 1 Flavio Briatore, kteří v polovině letošního února oznámili, že se rozešli, jsou stále spolu a dokonce uvažují o svatbě. Informoval o to německý časopis Die Aktuelle.

Foto: Lucie Bergerová

AAK

Článek

Stále zamilovaný pár vypustil na veřejnost mylnou informaci jen pro mystifikaci médií a pro vlastní pobavení před narozením své prvorozené dcery, která by měla spatřit světlo světa letos v květnu. 

Jsou spolu šťastni

Záludný nápad dostala nastávající třicetiletá maminka, aby utichl zájem médií, který jí začínal přerůstat přes hlavu. Domnívala se, že jedině tak si bude moci vychutnat těhotenství.

"Pravda je však taková, že Heidi a Flavio jsou velmi šťastni a do budoucnosti hledí s nadšením," sdělil magazínu zdroj z blízkého Briatoreho okolí. "Jsem přesvědčen na 100 procent, že se vezmou," dodal stejný zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Top modelka Heidi Klumová otěhotněla

Německá supermodelka Heidi Klumová na čas vystřídá roli manekýnky za mateřství. Na jaře příštího roku totiž se svým partnerem Flaviem Briatorem očekává...

Výběr článků

Načítám