Hlavní obsah

Rosnička Adámková novou moderátorkou zpráv na Nově

Novinky, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Černá dlouhovláska, moderátorka relace o počasí Nova Jana Adámková, byla v pátek večer představena v Televizních novinách této televize jako další nová ženská tvář zpravodajství.

Foto: Pavel Jaňurek

Vůz HZS Karviná na místě zásahu

Článek

O tom, zda se bude za moderátorským pultem objevovat po boku Pavla Zuny nebo Karla Voříška, ještě šéf Novy Vladimír Železný nerozhodl. Ale rozhodne pavděpodobně hned začátkem příštího týdne. Adámková je vdaná, má syna Petra. Její manžel, rovněž Petr, je fotografem na volné noze , který provozuje svou vlastní agenturu.

Na obrazovce Novy tím došlo ke kompletní výměně ženské části osazenstva. Nicol Lenertová rozvázala nakvap pracovní poměr ke konci listopadu a utekla z Novy do Ameriky. Mirka Čejková se rozloučila ve čtvrtek. Stahuje se do soukromí své rodiny a bude doprovázet manžela, profesionálního golfistu Alexe Čejku po světových turnajích. Kromě Adámkové se stala další novou tváří Televizních novin blondýnka Pavla Charvátová, známá z kulturního zpravodajství České televize. Uvidíme ji již příští týden.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám