Hlavní obsah

Roční pinč chodí zásadně po zadních nohách a s kabelkou přes packu

– Zhumadian
Novinky, Dagmar Plecháčová

Jako správná dáma se po ulici promenáduje teprve roční miniaturní fenka pinče jménem Lu Lu. Psí dáma zřejmě dospěla k názoru, že chodit po všech čtyřech už je zastaralé a oblíbila si chození pouze po svých štíhlých zadních nohách. Aby byl výsledný efekt dokonalý, nosí si na své pravé tlapce kabelku ve tvaru plyšového médi.

Článek

Majitelem mladé fenky je bývalý učitel a nyní již důchodce Kuan-šun Ču a po čínském městě Zhumadian v provincii Che-nan si spolu vykračují každý den. Největší šance potkat tuto dvojici je během ranního venčení, kdy oba podnikají nejdelší procházku.

Není přitom vůbec jasné, kde Lu Lu k chůzi po zadních přišla, jelikož Ču ji údajně nic takového neučil. Když už se však takto rozhodla prezentovat, její majitel alespoň vše dovedl k dokonalosti a pořídil jí kabelku s medvědem Teddym.

Například taková Paris Hiltonová by jistě byla z Lu Lu nadšená a možná by si ji jako vtipný módní doplněk chtěla pořídit také. To však nejspíš nepřipadá v úvahu, jelikož Ču uvedl, že si psí slečnu okamžitě zamiloval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám