Hlavní obsah

Robertsová a Clooney mají nejlepší účesy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Herci Julia Robertsová a George Clooney byli vyhlášeni za celebrity s nejhezčími účesy za uplynulý rok. Vyplývá to z amerického průzkumu. Nejhůře naopak dopadl režisér Michael Moore a zpěvačka Pink.

Foto: Radovan Kocúrek
Článek

George Clooney s rovnými krátkými vlasy předčil kolegu Seana Conneryho, který skončil na druhém místě, ačkoliv je téměř plešatý. Julia Robertsová, od listopadu matka dvojčátek, zase jen o kousek předběhla herečku Jennifer Anistonovou.

Na opačném místě žebříčku se v klání účesů umístil Micheal Moore, režisér filmu Fahrenheit 9/11. Stejně dopadla i zpěvačka Pink, která zaujala poslední příčku mezi ženami.

Žebříček Sally Beauty Celebhead Survey je sestavován každoročně. Letos se vyhlašovaly nejučesanější hvězdy showbyznysu již pojedenácté. Z průzkumu dále vyplynulo, že třicet procent Američanů mění svůj účes alespoň jednou do roka. Šest z deseti obyvatel USA pak navštěvuje kadeřnictví nejméně čtyřikrát ročně.

Nejlépe učesané ženy
Julia Robertsová
Jennifer Anistonová
Jenifer Lopezová
Nejlépe učesaní muži
George Clooney
Sean Connery
Colin Farrell
Hlasujte v anketě pod článkem:
Kdo má podle vás nejhezčí účes?

Anketa

Kdo má podle vás nejhezčí účes?
Julia Robertsová
36,4 %
Jennifer Anistonová
41,5 %
Jennifer Lopezová
6,2 %
George Clooney
5,7 %
Sean Connery
5 %
Colin Farrell
5,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 802 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám