Hlavní obsah

Robbie Williams zoufale hledá ženu

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Britský zpěvák Robbie Williams zahájil mezinárodní hledání, na jehož konci by se měla objevit žena snů, která by s ním strávila konec roku a nejlépe i zbytek života.

Foto: CzechTourism

Z natáčení v Karlových Varech

Článek

"Beznadějně hledám ženu, jež bude o Vánocích a při vítání Nového roku sama," nechal se slyšet Robbie Williams, který dokonce zvažuje, že rozjede velkou televizní reklamní kampaň, díky níž by snad nějakou nevěstu konečně našel.

"Chci najít princeznu, s níž bych prožil svátky. Letos zřejmě prožiji Vánoce bez ženy," prozradil zpěvák britskému listu Daily Mirror a dodal, že ačkoliv je připravený usadit se, nemůže stále najít tu pravou.

Chce rodinný život

Třicetiletá hvězda stráví Vánoce ve svém luxusním sídle v Los Angeles společně s blízkou rodinou a přáteli. "Přijedou mí rodiče a několik přátel. Budeme se slunit, půjdu se proběhnout se psy, kouknu na fotbal v televizi a pochutnám si na krocanovi. Bude mi u toho ale scházet moje holka," zdůraznil Williams, který před nedávnem dokonce zvažoval, že si začne něco s mužem, když u žen nemá štěstí.

Zpěvák má prý za sebou románky se čtyřmi členkami skupiny Spice Girls, modelkou Rachel Hunterovou a před několika málo týdny se rozešel se sociální kurátorkou Lisou Brashovou. "Žádná z těch, které jsem potkal, netoužila po rodinném životě. Přitom jsem jim nabízel všechno, co mám," sdělil Williams, jemuž se zřejmě nedaří nalákat nikoho ani na své milióny.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám