Hlavní obsah

Řidič nabral policistu na kapotu a ujel s ním dva kilometry

Novinky, tcs

Nedobrovolný adrenalinový zážitek má za sebou thajský policista z města Nakhon Si Thammarat na jihu Thajska. Řidič kontrolovaného vozidla ho nabral na kapotu a ujížděl s ním dva kilometry, než se řidiči povedlo muže zákona setřást. Po vozidle policie stále pátrá.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič nabral na kapotu policistu a jel s ním dva kilometryVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Středeční odpoledne probíhalo pro thajského policistu Montri Nitičaje zcela normálně až do chvíle, než se rozhodl zkontrolovat na křižovatce žlutý vůz, jehož řidič se pokusil ujet hned, jakmile policistu zahlédl. Nitičaj si chtěl s řidičem promluvit, muž za volantem však odmítl stáhnout okénko.

Policista se postavil před auto a v tu chvíli řidič šlápl na plyn. Než se nadál, vlál Nitičaj na kapotě auta. „Měl problém s tím, že si s ním chci promluvit. Tak mě nabral a jel se mnou dva kilometry. Bylo to jako v Rychle a Zběsile,“ svěřil se policista s odkazem na stejnojmenný film.

Indovi došla trpělivost s úředníkem. Na kapotě jeho auta se vezl čtyři kilometry

Koktejl

Po zhruba dvou kilometrech se podařilo řidiči ostře zatočit nedaleko jednoho z místních trhů a shodit policistu z kapoty. Otřesený Nitičaj přistál na silnici, zatímco vozidlo mizelo v dálce.

Nikdo ze svědků si nevšiml poznávací značky, Nitičaj podle vyjádření policie nebyl schopen jasně popsat řidiče, který měl nasazenou kšiltovku. Policie nyní prohledává záznamy z bezpečnostních kamer a doufá, že bezohledného řidiče brzy dopadne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám