Hlavní obsah

Restaurace podává lego burgery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na vlně obrovské popularity lega se veze filipínská restaurace s názvem Brick Burger. Jak je z názvu patrné, zaměřuje se na burgery, které podává s pestrobarevnými bulkami ve tvaru kostek typických právě pro lego.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Filipínská restaurace podává burgery inspirované legemVideo: AP

 
Článek

Podnik nacházející se ve městě Pasig v aglomeraci Manily otevřel teprve v srpnu loňského roku, na nezájem zákazníků si ale stěžovat nemůže.

„Poptávka byla velká, museli jsme zdvojnásobit dodávky surovin,“ vysvětlil pro AP manažer podniku Randy Martinez s tím, že za neobvyklými burgery jezdí lidé i z jiných měst a provincií.

Restaurace je splněným snem jejího majitele Ralpha Abogadoa, který toužil po místě, jež by se líbilo právě milovníkům lega. Uvnitř podniku jsou tak jeho výtvory z kostek a hosté si samozřejmě můžou také sami něco složit.

Bulky zatím Brick Burger podává ve třech barvách - červené, černé a žluté. Použito  je obyčejné potravinářské barvivo.

Vedení podniku raději kontaktovalo samotné Lego, aby zjistilo, zda neporušuje nějaký copyright, zatím ale prý čeká na odpověď.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám