Hlavní obsah

Pusťte mě ven, ozývalo se z domu zoufalé volání. Na policii čekalo překvapení

Novinky, tcs

Kuriózní výjezd mají za sebou policisté z Lake Worth Beach na Floridě. Kdosi z jednoho domu uslyšel ženský zoufalý nářek a volání o pomoc. Místo uvězněné ženy však šerifovi zástupci objevili čtyřicetiletého opeřence jménem Rambo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Případ se odehrál v neděli 29. prosince, místní úřad šerifa o něm informoval minulou sobotu. „Zástupci vyjížděli na pomoc, když dostali hlášení, že v jednom domě kdosi volá o pomoc,“ uvedla policie. Na tísňovou linku zavolala žena, která nářek zaslechla.

Když policisté dorazili ke zmíněnému domu, objevili muže, který před domem opravoval auto. Nejprve netušil, o co se jedná, pak mu to ale došlo. Během opravy manželčina vozu totiž muž nechal venku poletovat svého čtyřicetiletého papouška jménem Rambo.

Křik je slyšet v prvních vteřinách nahrávky a je opravdu velice přesvědčivý.

„Přinesu vám toho řvouna ukázat,“ říká na nahrávce muž, jehož jméno nebylo zveřejněno. Křik o pomoc naučil Ramba majitel, když byl ještě malý kluk a Rambo žil v kleci.

Policisty papoušek pobavil, krátce poté majitel představil papouška sousedce, která policisty zavolala. „Když jsem jí papouška ukázal, tak se tomu pořádně zasmála taky,“ dodal muž.

Papoušek sprostě nadával hasiči, který se ho pokoušel zachránit

Koktejl

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám