Hlavní obsah

Psa zachránili jeřábem z 50 metrů vysoké konstrukce mostu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádnou práci se záchranou zatoulaného psa si dali pracovníci na stavbě mostu v thajském Bangkoku. Do těžko přístupného otvoru v rozestavěném díle se dostali pomocí jeřábu a vystrašený pes se tak mohl vrátit k majiteli, napsala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Psa zachránili jeřábemVideo: AP

 
Článek

Pětiletý Leo se zaběhl majiteli a dostal se až do otvoru v rozestavěném mostě, kde ho spatřil jeden z řidičů. Pak se rozběhla záchranná akce, při které musel být použit i jeřáb.

Vzhledem k obavám z pádu vystrašeného psa si pracovníci připravili pro Lea pamlsky a vydali se do otvoru ve výšce 50 metrů nad zemí.

Psa se nakonec podařilo naložit na plošinu jeřábu a dostat zpět do bezpečí. Ve čtvrtek se tak Leo mohl opět setkat s devětapadesátiletým majitelem Tawinem Nanthasingem.

Ztratil se z obchodu

„Nechal jsem Lea v obchodě mé dcery, která si na chvíli odskočila a po návratu zjistila, že pes je pryč. Myslím, že se pak snažil najít cestu zpět domů, ale ztratil se a dostal se až na most,” popsal situaci Nanthasing, který po dvou dnech už ztrácel naději na shledání se svým mazlíčkem.

Nyní už jsou oba dva znovu pohromadě a šťastný majitel se nechal slyšet, že nyní bude dávat na Lea mnohem větší pozor.

Reklama

Výběr článků

Načítám