Hlavní obsah

Přišli ji zachránit, kočka se místo toho vrhla šíleným skokem z věže

Novinky, vrb

Opravdu komplikovaná byla záchrana kočky, která uvízla na věži vysokého napětí. Když se k ní konečně dostali záchranáři, udělalo zvíře něco, co naprosto nikdo nečekal.

BEZ KOMENTÁŘE: Kočka letěla šíleným skokem z věže

 
Článek

V kolumbijské Bogotě se občas dějí neuvěřitelné věci. Místní muž se několik dní sháněl po svém domácím mazlíčkovi, siamské kočce. Ta zmizela neznámo kam a muž se domníval, že ji někdo odcizil.

Jaké však bylo jeho překvapení, když kočku spatřil na věži vysokého napětí několik desítek metrů nad zemí. Zvíře tu bylo uvězněno a táhlým mňoukáním se zoufale dožadovalo pomoci. Přivolaní hasiči se nešťastnici snažili několik hodin z nebezpečné pasti vyprostit.

Záchrana ale byla komplikovaná vzhledem k nebezpečí zásahu elektrickým proudem. Když se jeden z mužů konečně přiblížil na dostatečnou vzdálenost ke zvířeti, stalo se něco, co nikdo nečekal. Kočka vyskočila a šíleným skokem se řítila přímo k zemi.

Tam ji duchapřítomní členové hasičského sboru lapili do sítě. Nedošlo tak k žádnému zranění, majitel siamské divošky však zůstal stát jako přimrazený. Nejdříve v šoku a pak v němém úžasu nad tím, že jeho milovaný mazlíček přežil smrtící skok ve zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám