Hlavní obsah

Prince Harryho na akademii poprvé seřvali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Sotva dva týdny poté, co britský princ Harry vstoupil na elitní vojenskou akademii v Sandhurstu, již poznal pravý vojenský dril. Svým nečinným postáváním vzbudil pozornost seržanta, který mu pořádně vyčinil, aniž by se ohlížel na jeho urozený původ, informoval list The Sun.

Článek

Dvacetiletý princ Harry se s rukama v kapsách ledabyle opíral o zeď, když čekal na ostříhání vlasů. "Vyndejte své ruce z kapes," zakřičel seržant, "teď jste v armádě. Královna vás neplatí proto, abyste se tu poflakoval," připomněl Harrymu přímočaře.

Harry podle listu vypadal šokovaně. "Je naprosto nemožné, aby se noví rekruti ukazovali nečinně. Musejí být stále zaměstnáni, nebo musejí alespoň předstírat, že něco dělají," vysvětlil listu nejmenovaný zdroj.

Harry si podle něj bude muset zvyknout, že jeho nadřízení na něj budou občas řvát. Cílem vojenské výchovy je totiž mladé vojáky zlomit a pak z nich zformovat nové bytosti, které lépe vyhovují vojenským účelům.

Již před vstupem na vojenskou akademii se místní velitelé dušovali, že Harrymu nebudou nic promíjet. Proviní-li se proti pravidlům, bude potrestán stejně jako kterýkoliv jiný člen akademie.

Reklama

Související témata:

Související články

Princ Harry pomýšlí na ženění

Dvacetiletý britský princ Harry se prý už chce ženit. Jeho vyvolenou se má stát devatenáctiletá přítelkyně Chelsy Davyová. V nedělníku Mail on Sunday...

Princ Harry se omluvil za nacistickou uniformu

Britský princ Harry se ve Velké Británii postaral o další skandál. Na maškarní bál se totiž dostavil v převleku za nacistu. List The Sun na titulní straně...

Princ Harry za trest kydá hnůj

Princ Harry, který před pár dny rozhořčil veřejnost převlekem za nacistického důstojníka, si kromě veřejné omluvy musí odpracovat trest ve stájích svého otce,...

Výběr článků

Načítám