Hlavní obsah

Princ William s vévodkyní Kate zveřejnili nový rodinný portrét

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pořadí druhý následník britského trůnu princ William nebyl díky oznámení sňatku prince Harryho s herečkou Markleovou v posledních dnech tím nejsledovanějším členem královské rodiny. Nyní však s vévodkyní Kate uveřejnili rodinný portrét určený na vánoční přání a znovu se tak objevili v hledáčku britských médií.

Foto: Chris Jackson/Getty Images, ČTK/AP

Portrét královské rodiny je určen pro Vánoční přání.

Článek

Na fotografii, kterou už v červenci pořídil královský fotograf Chris Jackson v Kensingtonském paláci, pózuje vévodský pár spolu se svými dětmi, čtyřletým princem Georgem a o dva roky mladší princeznou Charlotte.

Střízlivému oblečení dominuje decentní modrá barva, nad kterou se okamžitě začali rozplývat módní redaktoři britských plátků. Stále se ukazuje, že princ William s vévodkyní z Cambridge a jejich roztomilými dětmi jsou zkrátka nejsledovanější rodinou Albionu.

Foto: Chris Jackson/Getty Images, ČTK/AP

Portrét královské rodiny je určen pro Vánoční přání.

Pozorným médiím rovněž neušel ani fakt, že malá Charlotte se začíná nápadně podobat své prababičce, královně Alžbětě II. Zatím nejmladší členka královské rodiny se na podobná srovnávání může těšit i v budoucnu. Zatím ji ale čeká školka.

Společně se zveřejněním portrétu rodina oznámila, že od ledna příštího roku Charlotte bude navštěvovat exkluzivní školku Willcocks v Londýně.

Reklama

Výběr článků

Načítám