Hlavní obsah

Princ Albert obdržel titul čestného prezidenta plážového volejbalu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAUSANNE

Monacký princ Albert přijal čestný titul prezidenta plážového volejbalu. Byl jím jednohlasně zvolen v úterý na setkání zástupců Mezinárodní federace volejbalu (FIVB) v Lausanne. Informoval o tom švýcarský internetový server TSR.

Článek

Princ Albert je příznivcem sportu a sám jej aktivně provozuje. Již pětkrát se zúčastnil olympijských her, kde soutěžil v jízdě na bobech.

V prohlášení, které učinil v reakci na nabídku titulu prezidenta, prohlásil, že poskytne "strategickou pomoc, která je nezbytná, aby se docílilo pozvednutí plážového volejbalu".

FIVB věří, že princ Albert  bude i nadále plážový volejbal podporovat a že jeho rozsáhlá zkušenost bude pro rozvoj sportu velkým přínosem.

Monacký princ Albert uplynulý týden navštívil Prahu, kde se zúčastnil charitativní přehlídky 30 minut pro život, kterou pořádala modelka Tereza Maxová. [celá zpráva] Do metropole by se měl příští rok v únoru vrátit, neboť přijal nabídku od ředitelky soutěže Česká Miss na účast finále. Na oplátku pak princ pozval finalistky klání o nejkrásnější dívku do Monaka. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Taneční neděle v Mladé Boleslavi

Nedělní odpoledne v Mladé Boleslavi se po vydatné spršce neslo v duchu tanečních rytmů z Indie, Orientu, Španělska i Francie. Mladoboleslavská taneční škola...

Výběr článků

Načítám