Hlavní obsah

Přes most se valily desítky zombie, policie byla povolána k zásahu

Novinky, Jakub Kynčl

Britští muži zákona se rozhodně nenudí. Minulé úterý byli povoláni společně se záchranáři k vodnímu kanálu ve Wakefieldu v hrabství Západní Yorkshire. Svědectví hovořila o silně zakrváceném člověku, který se motá okolo tamějšího mostu. Když však dorazili policisté a záchranáři na místo, zjistili, že se tam natáčí horor plný nemrtvých.

Článek

Zakrvácený muž, kterého nejmenovaný svědek zahlédl, byl ve skutečnosti jedním z herců. Policisté ze sousedství Normanton blízko místa natáčení napsali po zásahu na policejní účet na Twitteru: "Policisté Saxon a Winfield společně s ambulancí kvůli nahlášení zakrváceného motajícího se muže. Na místě našli skupinu filmařů, kteří měli poslední den natáčení hororu. Zombie měly opravdu realistický make-up."

Vedoucí filmařka Nicola Morterová (31) uvedla, že na místě bylo okolo 30 zombie, které pochodovaly po mostě přes vodní kanál. Předpokládá, že svědkem byl nějaký pejskař či řidič, který jel se svým vozem okolo.

Policisté se kurióznímu zjištění jen smáli. "Ty zombie vypadaly opravdu velmi realisticky. Make-up zahrnoval tlející maso, kousance, krev a bahno. Opravdu děsivý pohled," uvedl jeden ze zasahujících policistů.

Reklama

Výběr článků

Načítám