Hlavní obsah

Premiérova manželka mění image

Právo, Dana Braunová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sedmačtyřicetiletá manželka českého premiéra Zuzana Paroubková se po zveřejnění několika značně nelichotivých snímků v českých médiích, které se pak v různých obměnách šířily i po internetu, rozhodla pro radikální změnu svého zevnějšku i svého šatníku.

Článek

"Obíhám krejčovství a pořizuji si novou garderobu. Od kostýmů na oficiální akce až po džíny, ve kterých budu venčit psy. Poučila jsem se..." svěřila se Právu v exkluzívním rozhovoru, který v plném znění bude uveřejněn v sobotu v Magazínu Práva.

Novou image dokládají její fotografie pořízené v minulých dnech známým fotografem Jakubem Ludvíkem. Svěřila se rovněž do péče vizážistky a kadeřníka a výsledkem je přeměna, která vyráží dech. Fotografa Ludvíka si vybrala, protože se jí líbil jeho styl, který znala z jeho předchozích portrétů známých osobností. "Focení trvalo přes deset hodin, dělala jsem něco takového poprvé v životě, ale sešel se u toho výborný tým a vytvořila se tam výborná atmosféra," řekla Právu choť premiéra.

A reakce manžela? "Byl nadšený! Dobře ví, že když si člověka vezmou do práce odborníci, pozná se to," dodává Zuzana Paroubková. Nové maminčiny fotky se líbily i jednadvacetiletému synovi. V interview, který nám poskytla, se však nehovoří jen o róbách a nových účesech. Otevřeně v něm mluví o svém sedmadvacetiletém manželství s Jiřím Paroubkem, o tom, jak se seznámili a zda se také hádají. Řeč přišla i na výstavu jejích obrázků, kterou připravuje, na charitativní činnost.

V sobotu se v magazínu dočtete i o jejích názorech na politiku a o tom, zda manželovi radí a zda na její rady dá. "Přála bych si, aby můj život nebyl narušený víc, než je nezbytně nutné. Není mi ale dvacet, abych si nedovedla představit, co bude manželova funkce i pro mě obnášet. Podporovala jsem ho, aby do toho šel, protože vím, že je to pro něho naplnění," říká pro Magazín Práva Zuzana Paroubková v rozhovoru, který vyjde tuto sobotu.

"Každé ráno připravuju manželovi oblečení včetně bot a připomínám mu, aby si nezapomněl zapnout sako, když vyleze z auta a budou ho fotit. "Vždycky když považuji za potřebné, řeknu mu svůj názor. Myslím, že na mě dá, a nikdy na to nedoplatil. Nemá čas některé věci sledovat, nebo na ně prostě nepomyslí."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám