Hlavní obsah

Přemáchnout, vysušit a do krabičky. Vietnamci zrecyklovali statisíce kondomů

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté na jihu Vietnamu provedli minulou sobotu razii v jednom z tamních bytů, a když se dostali dovnitř, nestačili se divit. Objevili totiž zhruba 324 tisíc použitých kondomů, které byly zrecyklovány a připraveny k dalšímu prodeji.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vietnamci znovu prodávali již použité kondomyVideo: Reuters

 
Článek

Pokud by vás čistě teoreticky zajímalo, jak vypadá 324 tisíc použitých kondomů pohromadě, pak si představte hromadu latexu, která dohromady váží zhruba 360 kilogramů.

Policie razii provedla v jednom z apartmánů v provincii Binh Duong, po níž se majitelka objektu měla přiznat k tomu, že vykupovala od jisté osoby použité prezervativy, jak informoval lokální server Tuoi Tre News s odvoláním na policejní zdroje.

Kvůli pandemii hrozí globální nedostatek kondomů. Bude to děsivé, varuje výrobce

Koronavirus

Kondomy se následně přemáchly, důkladně vysušily, navlékly se na připravené dildo a vesele srolovaly do původní podoby. Zkrátka skoro jako nové, připravené k dalšímu prodeji. Jestli za celým byznysem stála pouze jedna nejmenovaná žena, nebo jí v činnosti pomáhali komplicové, policie nezveřejnila.

Foto: Profimedia.cz

Policie objevila statisíce použitých kondomů.

Kromě jisté dávky kuriozity má celý případ však vážnější podtext. Opětovné používání pánské ochrany může být velmi nebezpečné. Kromě primární funkčnosti, která může být narušena, hrozí přenos infekčních nemocí. Ve Vietnamu se ročně prodá až 600 milionů prezervativů. Otázkou nyní zůstává, kolik z nich je secondhandových.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám