Hlavní obsah

Představitele doktora House ve spánku vykradli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Britský herec Hugh Laurie (49), známý z populárního lékařského seriálu Dr. House, kde ztvárňuje ústřední postavu sarkastického podivína, se k smrti vyděsil, když zjistil, že byl během spánku vykraden. Nepříjemný incident se odehrál v jeho luxusní rezidenci v Hollywood Hills, kam se Laurie spolu s celou rodinou přestěhoval poté, co začal v Americe natáčet oblíbený seriál Dr. House.

Článek

Laurie o krádeži promluvil v televizním interview, kde přiznal, že mu zloději vzali klidný spánek.

"Jsem v úplném šoku, když si představím, co by se stalo, kdybychom je s manželkou nachytali," zhrozil se herec, který loupež spolu se svou manželkou Jo naštěstí zaspal.

"Spali jsme nahoře v ložnici, zatímco zloději plenili náš obývák. Ukradli však jen můj notebook, který jsem měl na stole," uvedl herec s tím, že si vzápětí nechal vilu napojit na pult centrální policejní ochrany.

Hugha Laurieho mohou čeští televizní diváci znát také například ze seriálu Černá zmije, kde hrál po boku Rowana Atkinsona.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám