Hlavní obsah

Představitel Borata zaútočil na Eminema, přistál mu zadkem na obličeji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Diváci na MTV Video Awards byli svědky něčeho, nač se jen tak lístky neprodávají. Herci Sachovi Baronu Cohenovi, tedy představiteli Borata, se opět podařil vypečený kousek. Tentokráte totálně rozložil rappera Eminema, když mu jako andílek Brüno přistál holým zadkem na obličeji. A to přímo během hudebního galavečera stanice MTV.

Článek

Sacha sice schytal pár facek od Eminemových bodyguardů, ale všichni se bavili skvěle. Až na Eminema. Kontroverzní zpěvák akci psychicky neunesl a naštvaně i se svými ochránci opustil sál.

Brüno se začal snášet z úctyhodné výšky na celý sál. Mával bílými perutěmi a na všechny volal: „Ich bin Brüno. Ich bin dove of peace.“ Homosexuální Cohenovo alter ego na všechny tedy volalo německo-anglicky: „Jsem Brüno. Jsem holubice míru.“

„To myslíte vážně? To myslíte ku... vážně?“ vztekal se Eminem a odstrkoval agresivně Cohenův zadek ze svého obličeje. Ale pomoci mu museli až jeho bodyguardi, když začal křičet: „Hej, dostaň tu svini ze mě, člověče!“

Zatímco Eminem mohl prasknout vzteky, publikum se bavilo a ocenilo Cohenovo představení nejen smíchem, ale i potleskem. Sacha pak ještě vyhlásil nejlepší mužský herecký výkon, pro který si vyšel na pódium Zac Efron z Muzikálu ze střední 3.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám