Hlavní obsah

Poslanec svým kolegům omylem ukázal fotku nahé ženy

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Používat k soukromým účelům počítač, který pak používáte v zaměstnání nebo používat v práci soukromý počítač může být zrádné v mnoha ohledech. Ví to už polský poslanec za stranu Konfederace Svoboda a Nezávislost Dobromir Sosnierz. Poté, co si na jednání připojil počítač k projektoru, vyskočila na překvapené účastníky fotka nahé ženy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Středeční setkání parlamentní skupiny na ochranu práv řidičů, která projednávala dodatek k zákonu o silniční dopravě Sosnierz nechtěně zpestřil v okamžiku, když se chtěl podělit o graf či fotografii ze svého počítače.

Modrou plochu nepřipojeného projektoru vzápětí nahradila fotografie plochy poslancova počítače. Na něm se skvěla fotografie nahé dámy. Sám poslanec to v prvních chvílích nezaznamenal, ke kabelu se však pohotově vrhl jeho poslanecký kolega a rychle ho vytrhl.

Porno jen se svolením státu, žádá polský ministr

Koktejl

Oba muži situaci přešli s humorem, na Twitteru už lidé tolik shovívaví nebyli. „Co dělá poslanec doma mě nezajímá, ale ať se neztrapňuje na veřejnosti,“ rýpnul si jeho politický rival Bogdan Kowalski.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám