Hlavní obsah

Polského tramvajáka překvapil na kolejích Gandalf

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Varšava

Scéna jako z Pána prstenů se odehrála před zraky nic netušícího polského řidiče tramvaje. Při jízdě po Varšavě se mu najednou na kolejích zjevil známý Tolkienův čaroděj Gandalf, který mu bránil v průjezdu. Tramvaják se však nenechal jen tak rozhodit a trvalo mu notnou chvíli, než ze soupravy vystoupil a vtipálka z kolejí vyhnal, informoval server theatr.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Gandalf zastavil tramvaj ve Varšavě

 
Článek

Originální žert s celkem výpravnou scénou přichystal známý polský internetový vtipálek, který si říká SA Wardega. Při svém nejnovějším kousku se nechal inspirovat proslulým fantasy příběhem, který dotáhl k dokonalosti i díky skupince převlečené za obyvatele Středozemě.

I přesto, že řidič podobný výjev na kolejích zřejmě nikdy předtím nespatřil, vypadalo to, že ho to nechává celkem chladným. A to i přesto, že na něj Gandalf křičel, aby se vrátil zpět do temnot. Ven vylezl až v okamžiku, kdy mu „mocný čaroděj“ začal tlouct holí a mečem do tramvaje. Za necelé dva týdny video shlédly téměř čtyři milióny diváků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám