Hlavní obsah

Policista na motocyklu si nevšiml retardéru a proletěl se vzduchem

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ciudad de México

I zkušený profesionál může někdy udělat začátečnickou chybu. Stejně jako mexický policista, který minulý týden na své motorce najel v plné rychlosti na zpomalovací práh. Policista ke své smůle zrovna vedl prezidentský konvoj, jeho krkolomný pád tak zachytila kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista na motocyklu najel v plné rychlosti na retardér

 
Článek

Z videa není patrný ani náznak zpomalení, policista tak o retardéru zřejmě vůbec nevěděl. Poté, co na něj najel, se jeho motorka postavila na přední kolo. To se téměř ihned smýklo stranou, což poslalo celou motorku na zem.

Na zemi se ocitl i policista, který musel přetrpět několik kotrmelců. Celý karambol nakonec ustál celkem obstojně, nic vážného se mu totiž nestalo. Jeho kolegové si pak dali větší pozor a před retardérem už zpomalili.

BEZ KOMENTÁŘE: Redaktor motoristického magazínu skončil při projížďce na motorce v lodi

Mexický policista tak v nešikovnosti zdatně navázal na redaktora jménem Lolo z francouzského motoristického magazínu Moto Journal. Ten se na začátku prosince projížděl v přístavu na nové Yamaze FJR1300, ale neuvědomil si, že motorka je i s kufry příliš široká a zavadil o betonový sloupek. Následoval efektní pád do lodi, ze kterého si Lolo ke svému štěstí odnesl pouze odřeniny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám