Hlavní obsah

Po zledovatělém chodníku nebylo možné projít, chodci padali jako hrušky

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norwich City

Záběry z klasické grotesky připomíná video, které natočil před pár dny neznámý kameraman v centru anglického Norwich City. Podařilo se mu zachytit, jak chodci bojují s ledovkou na chodníku. Těm šťastnějším jen podklouzly nohy, většina ale skončila na zemi, informoval server thesun.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Jako z grotesky: chodci klouzali po zledovatělém chodníku

 
Článek

Vlivem mrazivého počasí se začátkem ledna u mostu Duke Street Bridge vytvořila silná námraza. Na nebezpečí náledí sice upozorňovaly výstražné kužely, které měly chodcům bránit v chůzi, ale i ty po chvíli po ledu odjely až k obrubníku. Lidé je tedy ignorovali a snažili se po zledovatělé cestě projít.

Více než osmiminutové video zachycuje desítky lidí, kteří se více či méně na ledovce natáhli nebo alespoň zavrávorali. Jen málokoho napadlo, že problematické místo lze obejít po silnici.

Většina Velké Británie se v posledních dnech potýká s přívaly sněhu. Život v Norwich City ale mnohem víc komplikovalo náledí. Lidem bylo proto doporučeno, aby byli venku extrémně opatrní.

Reklama

Výběr článků

Načítám