Hlavní obsah

Pitt odhalí pozadí, Jolieová ňadra

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Americký herec Brad Pitt znovu strhne šílenství z řad lačných žen a dívek. V novém snímku Pan a paní Smithovi totiž odhalí své pozadí. Pittovou partnerkou ve filmu je oscarová herečka Angelina Jolieová, která nezůstane pozadu a divákům rovněž poskytne podívanou na křivky svého těla. Před kamerami naopak obnažila své poprsí.

Foto: CatMusic.cz
Článek

Pitt a Jolieová ve filmu hrají znuděný manželský pár, v němž po čase soužití o sobě zjišťují, že jsou vrazi. Společně pak začínají pracovat jako tajní agenti. Snímek se v současné době dokončuje a do kin by měl dorazit ještě letos.

"Žhavé scény, žhavý film. Muži si budou moct užít pohled na prsa Angeliny Jolieové, zatímco ženy se přijdou pokochat záběry na zadek jejich miláčka Brada Pitta," slibuje režisér Doug Liman.

"Půjde o žhavé milostné až erotické scény. Pan a paní Smithovi jsou totiž vedle kolegů také manželé a výkonní milenci, což není možné ve filmu opomenout," dodal Liman.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová přerušila sexuální abstinenci

Je to jen pár týdnů, co Angelina Jolieová, jedna z nejsvůdnějších žen na světě, šokovala své fanoušky prohlášením, že už neměla sex "ani nepamatuje". Rozhodla...

Výběr článků

Načítám